LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Binnendeuren in iedere stijl

Alle gerenommeerde merken én eigen Deurenspeciaalzaak Specials

Een binnendeur is een aanvulling op uw interieur. Daarom biedt Deurenspeciaalzaak u een groot aanbod binnendeuren aan, verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen en uitvoeringen. Van houten binnendeuren tot glazen binnendeuren in klassieke tot moderne stijl. Ook voor deuren met afwijkende maten kunt u bij ons terecht. Wij vertalen uw wensen naar een passend advies!

Binnendeuren van diverse merken

In de collectie binnendeuren van Deurenspeciaalzaak vindt u prachtige binnendeuren uit onze eigen lijn. Deze Deurenspeciaalzaak Specials kunnen volledig naar uw wensen worden samengesteld zodat de binnendeur past bij de uitstraling van de rest van het huis. Naast de Deurenspeciaalzaak Specials leveren wij binnendeuren van alle gerenommeerde merken. Wij zijn dealer van kwaliteitsmerken als Svedex, Java, Weekamp, Austria, Skantrae en Albo deuren.

“Naast onze eigen Specials deurenlijn zijn wij erkend dealer van kwaliteitsmerken als Svedex, Java, Weekamp en Austria deuren.”

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Brochure - Binnendeuren Specials

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak