LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Buitendeuren in iedere stijl

Verkrijgbaar in diverse maten

Bij het kiezen van een nieuwe buitendeur is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van uw woning. De voordeur, tuindeur of  achterdeur moet bij de architectuur van uw woning en de omgeving passen. Daarom biedt Deurenspeciaalzaak u een grote collectie buitendeuren aan, in uiteenlopende stijlen en uitvoeringen. Van een eenvoudige tuindeur tot een luxe voordeur op maat in klassieke tot moderne stijl. Wij adviseren u graag over de stijlen, uitvoering, deurbeslag, prijzen en veiligheid.

Buitendeuren van diverse merken

In de collectie buitendeuren van Deurenspeciaalzaak vindt u ook complete voordeuren. Deze Deurenspeciaalzaak Specials zijn complete voordeuren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Daarnaast leveren wij buitendeuren van diverse gerenommeerde merken. Wij zijn dealer van kwaliteitsmerken als Java en Weekamp deuren.

“Wij zijn dealer van kwaliteitsmerken als Java en Weekamp deuren.”

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een nieuwe buitendeur? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak