LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Complete reinigingsset met 3 spuitbussen voor slechts € 25,-

Voor professioneel onderhoud van uw deuren

Bij Deurenspeciaalzaak koopt u een complete reinigingsset met 3 spuitbussen voor slechts € 25,-. De set voor professioneel onderhoud van uw deuren bestaat uit: 1 bus glascleaner, 1 bus RVS cleaner en 1 bus slotspray.

Glascleaner

Glascleaner is een zeer efficiënt product voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststof en andere harde oppervlakken. Het verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil, vet, nicotine en andere vervuilingen.                                                       

  • Laat oppervlakken glanzend en streep loos achter.
  • Tast geen PVC of rubber aan.
  • Laat na het schoonmaken een frisse geur achter
  • Biologisch afbreekbaar. Werkt zonder drijfgassen.
  • Verspuitbaar in alle standen.

RVS Cleaner

Inno-X is een hoogwaardig reinigings- en glansmiddel met unieke beschermende eigenschappen. Inno-X is speciaal ontwikkeld voor roestvrij staal / inox, chroom en aluminium oppervlakken. Vuil, vet en vingerafdrukken worden streep loos verwijderd, waarna een speciale onzichtbare beschermfilm overblijft Hierdoor zijn latere verontreinigingen eenvoudig te verwijderen.

Slotspray

De Slot Spray is een universeel vetvrij smeer- en onderhoudsmiddel.  Speciaal voor het onderhoud van delen, waar vet, olie en andere klassieke smeermiddelen niet kunnen worden toegepast. Voor het onderhoud van alle sloten, zelfs en speciaal voor cilindersloten, scharnieren, gereedschappen e.a.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Profiteer van onze aanbieding en bezoek onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak