LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Cottageworld deuren

Duurzame eikenhouten deuren

De duurzame eikenhouten deuren van Cottageworld zijn trendy en tijdloos, met respect voor traditie. Dankzij de natuurlijke en rijke uitstraling van de eikenhouten deuren passen ze zowel bij een moderne als landelijke woonstijl. Bij Deurenspeciaalzaak kunt u terecht voor de complete collectie Cottageworld binnendeuren en buitendeuren.

Met de hand gemaakte deuren

De eikenhouten binnendeuren en buitendeuren van Cottageworld worden op ambachtelijke wijze vervaardigd van duurzaam geproduceerd eikenhout.

Cottageworld binnendeuren

De eikenhouten Cottageworld binnendeuren zijn uniek en hebben ieder een eigen karakter en uitstraling. U kunt kiezen uit diverse modellen die passen bij een moderne of landelijke woonstijl en kunnen worden uitgevoerd met glas. Alle binnendeuren zijn uitermate geschikt voor renovatie of nieuwbouw.

Cottageworld buitendeuren

De Cottageworld eikenhouten buitendeuren geven uw woning een charmante uitstraling. Binnen de collectie Cottageworld buitendeuren kunt u kiezen uit authentieke voordeuren, staldeuren en garagedeuren. Door de vele combinatiemogelijkheden en afwerkingen is iedere houten buitendeur exclusief, stijlvol en origineel.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Laat u inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak