LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Uw deuren laten spuiten

De nieuwste trend in deurenland: uw nieuwe deur in kleur naar keuze

Er zijn de laatste tijd veel mogelijkheden om uw deur te voorzien van een nieuwe laklaag. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan het laten spuiten van uw deur door een specialist. Ziet u ook zo op tegen de rommel, ellende en stank van het lakken van uw deuren? Kies dan voor een nieuwe deur in een kleur naar keuze!

Deurenspuiterij Zoetermeer

De Deurenspeciaalzaak komt eerst bij u langs om uw deur met een speciale inmeet mal in te meten. Zodra de deur bij ze binnen komt gaan ze beginnen met het bewerken in de werkplaats. De deur wordt pas geschaafd, het beslag wordt voor gemonteerd en de deur wordt geschuurd zodat hij naar de deurenspuiterij kan worden gebracht. Een deur wordt drie keer afgelakt voordat hij goed is. De onderkant van de deur wordt met een speciale coating afgewerkt ter bescherming van bijvoorbeeld vocht. Zodra de deur klaar is bij de deurenspuiterij monteren zij het beslag er definitief op en wordt eventueel het glas afgekit.

Binnendeuren en kozijnen

Ook uw nieuwe binnendeuren en kozijnen kunnen in de deurenspuiterij in kleur naar keuze worden afgelakt. 

Aircoat spuittechniek

Uw deuren worden afgelakt door middel van een Aircoat spuittechniek. Deze verfijnde techniek staat voor het spuiten van deuren met duurzame op water gedragen lakken, waarbij u de keuze heeft uit zijde mat of glanzend. Zo krijgt u een deur waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Kom naar onze showroom

Laat u inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Meer over onze deurenspuiterij

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak