LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Garagedeuren in iedere stijl

Geïsoleerd en voorzien van het Politiekeurmerk

Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur? Kom dan naar Deurenspeciaalzaak in Zoetermeer. Wij leveren luxe hardhouten garagedeuren, sectionaal garagedeuren en vlakke garagedeuren in diverse kleuren en stijlen. De garagedeuren zijn allemaal geïsoleerd en voorzien van het Politiekeurmerk.

Hardhouten garagedeuren

Indien u een garagedeur met openslaande deuren wenst dan is een hardhouten garagedeur zeer geschikt. De hardhouten garagedeuren van Deurenspeciaalzaak hebben een luxe uitstraling en kunnen geleverd worden in dezelfde kleur als uw voordeur om er een mooi geheel van te maken.

Sectionaal garagedeuren

Wilt u liever een garagedeur waarbij de deur omhoog gaat? Dan hebben wij een ruim aanbod sectionaal garagedeuren. De sectionaal garagedeuren worden van hoogwaardig plaatstaal vervaardigd en kunnen optioneel elektrisch worden bediend.

Vlakke garagedeuren

Ook bieden wij vlakke garagedeuren aan. Deze garagedeuren worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn leverbaar in twee uitvoeringen: als massieve multiplex garagedeur (AluMaxx) of als geïsoleerde vlakke garagedeur (Tricomfort).

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak