LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Hardglazen binnendeuren

Deuren van gehard veiligheidsglas

Een glazen binnendeur kan de ruimte in uw woning voorzien van extra allure. Zeker in een strak en modern interieur kunnen hardglazen deuren een aanvulling zijn op het geheel.

Een hardglazen deur zoals u hem wenst

De hardglazen deuren zijn vervaardigd van gehard veiligheidsglas waarbij u de keuze heeft uit tal van motieven en bewerkingen (gezandstraald, blank of zeefdruk). Glazen deuren kunnen ook in een gelaagde uitvoering gemaakt worden. Gelaagd betekent 2 lagen glas met folie ertussen. Dit kan een blanke folie zijn, maar u heeft ook de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren.

Met zandstralen kunnen er allerlei motieven gemaakt worden zoals een simpele strakke lijn, een familiewapen of een bedrijfslogo. De glasdeuren zijn ook als schuifdeur te monteren, waardoor u nog meer ruimte creëert.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar hardglazen binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak