LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Massief houten binnendeuren

Kies de stijl die past bij uw interieur

Voor houten binnendeuren van kwaliteit bent u bij Deurenspeciaalzaak aan het juiste adres. Met een groot assortiment aan houten binnendeuren kunnen wij zeggen dat we altijd een deur hebben die bij uw wensen aansluit. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, stijlen, kleuren en maten.

Grenen binnendeuren

Deurenspeciaalzaak levert grenen binnendeuren van de beste kwaliteit. De deuren kunnen worden afgewerkt met een transparante of gekleurde beits. Op deze manier kunt u de deur een klassieke of trendy uitstraling geven, welke past in de kleur en stijl van uw interieur.

Eiken binnendeuren

Eikenhouten binnendeuren zijn weer helemaal terug. Het bijzondere aan deze deuren is dat je ze perfect kunt afwerken in kleurtinten die de puurheid van het hout accentueren. Denk aan aardetinten, transparant of mat afgewerkt.

Merbau / Meranti binnendeuren

Hout is het meest veelzijdige materiaal te noemen dat bestaat. Een massief houten deur is in ieder interieur helemaal thuis. De diversiteit in kleuren, soorten en nerfstructuren is onvoorstelbaar. Oerdegelijke constructies uit Merbau en Meranti, perfect afgewerkt en met de garantie van jarenlang gebruiksplezier. De deuren zijn onbehandeld en geschikt voor blank werk. Vanzelfsprekend zijn alle massief houten deuren ook leverbaar met verschillende profileringen.

Bent u op zoek naar nog andere houtsoorten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar houten binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak