LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6301 C3

Tijdloze industriële binnendeuren

Deze industriële binnendeur geeft iedere ruimte een modern en stoer accent. Het slanke profiel zorgt voor een tijdloze uitstraling, maar is toch verfijnd in detail. Door de strakke uitvoering is het model ook goed toepasbaar als dubbele deur of als enkele of dubbele schuifdeur. 

Binnendeur met duurzame afwerking

De industriële binnendeur WeekampWK6301 C3 is 3,8 cm dik, heeft een rechtprofiel en is uitsluitend verkrijgbaar in een stompe variant. Door de massieve houten uitvoering en vochtbestendige toplaag bent u verzekerd van een stevige, duurzame deur die door de unieke S-Core kern stabiel en vormvast is. Daarom ontvangt u ook 12 jaar garantie.

Op maat binnendeuren

Standaard wordt deze industriële binnendeur wit voorgelakt en is voorzien van een slotgat dat geschikt is voor een smaldeurslot. Maar wilt u juist een uitvoering zonder slotgaten, dan is dat mogelijk. Bovendien is de deur in alle maatvoeringen en kleuren te bestellen, zodat u hem precies op uw interieur kunt laten aansluiten.  

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak