LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6307 C3

Tijdloze industriële binnendeuren

Voor een strak en modern interieur is deze industriële binnendeur een uitstekende keuze. Het slanke profiel zorgt voor een tijdloze uitstraling, maar is toch verfijnd in detail. Deze strak vormgegeven deur kan ook heel goed als dubbele deur of (dubbele) schuifdeur fungeren.

Binnendeur met duurzame afwerking

De Weekamp WK6307 C3 binnendeur heeft een dikte van 3,8 cm en een recht profiel. Door de massieve houten uitvoering en vochtbestendige toplaag bent u verzekerd van een stevige, duurzame deur die door de unieke S-Core kern stabiel en vormvast is. U krijgt bovendien 12 jaar garantie!

Op maat binnendeuren

Standaard wordt deze industriële binnendeur wit voorgelakt en is voorzien van een slotgat dat geschikt is voor een smaldeurslot. Maar wilt u juist een uitvoering zonder slotgaten, dan is dat mogelijk. Bovendien is de deur in alle maatvoeringen en kleuren te bestellen, zodat u hem precies op uw interieur kunt laten aansluiten.  

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak