LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6312 C

Glazen binnendeur met stoere accenten

De Weekamp WK6312 C industriële binnendeur heeft alles om een kamer een industrieel tintje te geven; speels ingedeelde glasvlakken voor maximale lichtinval, eenvoudige rechte lijnen en extra smalle sponningen. Deze binnendeuren zijn ook goed toepasbaar als dubbele deur of als enkele of dubbele schuifdeur. 

Binnendeur met duurzame afwerking

De Weekamp WK6312 C heeft de look van een klassieke smeedijzer deur, maar is gemaakt van hout. De binnendeur heeft een dikte van 3,8 cm, is voorzien van rechtprofiel en is uitsluitend in stomp formaat leverbaar. Alle binnendeuren hebben een ultra vochtbestendige toplaag en bevatten een speciale S-Core kern, die vormvastheid over langere tijd garandeert. Daarbij bent u verzekerd van 12 jaar garantie op deze deuren. 

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn in diverse afmetingen leverbaar. Naast transparant glas kunt u ook kiezen voor een matte glassoort of een ander tint ruit. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de binnendeur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. U kunt ook direct passend hang- en sluitwerk meebestellen.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak