LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6314 C

Industriële binnendeur met strak lijnenspel

Op zoek naar een echte blikvanger in huis? Deze modern vormgegeven industriële binnendeur maakt van ieder interieur iets bijzonders. De strak uitgevoerde profielen zijn uitgezet in een fraai lijnenspel en worden afgewisseld met grote glasvlakken. Deze deuren zijn in te zetten als enkele deur, maar ook prachtig als dubbele deuren of schuifdeuren. 

Binnendeur met duurzame afwerking

De Weekamp WK6314 C industriële binnendeur is gemaakt van 3,8 cm dik FSC kwaliteitshout en uitgevoerd in rechtprofiel. De buitenzijde is geheel afgewerkt met een gladde vochtbestendige toplaag dat samen met een S-Core kern vormvastheid en een lange levensduur garandeert. Daarom ontvangt u ook 12 jaar garantie.

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn in diverse afmetingen leverbaar. Naast transparant glas kunt u ook kiezen voor een matte glassoort of een ander tint ruit. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de binnendeur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. U kunt ook direct passend hang- en sluitwerk meebestellen. Deze deuren zijn alleen verkrijgbaar in een stompe variant, opdek is niet mogelijk. 

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak