LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6316 C

Asymmetrische industriële binnendeur

De ranke profilering en speelse vlakverdeling van het glas maken deze industriële binnendeur extra bijzonder. Naast een industrieel en ruimtelijk karakter heeft de binnendeur een indrukwekkend assymetrisch lijnenspel dat doet denken aan de Art Deco. Dit deurmodel is te plaatsen als enkele binnendeur, dubbele binnendeur of als schuifdeur. 

Binnendeur met duurzame afwerking

De industriële binnendeur Weekamp WK6316 C is 3,8 cm dik, heeft een rechtprofiel en is uitsluitend verkrijgbaar in een stompe variant. Door de massieve houten uitvoering en vochtbestendige toplaag bent u verzekerd van een stevige, duurzame deur die door de unieke S-Core kern stabiel en vormvast is. Daarom ontvangt u ook 12 jaar garantie.

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren staan voor topkwaliteit én maatwerk, want deze deuren zijn in ieder gewenst formaat verkrijgbaar. Standaard wordt de deur in witte grondverf geleverd, maar bij bestelling kan de binnendeur direct van iedere RAL-kleur in hoogglans of matglans worden afgelakt. Ook kunt u het gewenste hang- en sluitwerk mee bestellen. U ontvangt op alle Weekamp deuren een garantie van 12 jaar. 

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak