LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriele binnendeur Weekamp WK6328 C

Modern, industrieel design

Deze fraaie binnendeur combineert modern design met de vormgeving van klassieke industriële deuren van toen. U kunt de open uitstraling extra accentueren door bij deze variant voor dubbele deuren of een schuifdeur te kiezen. 

Binnendeur met duurzame afwerking

De WK6328 C industriële binnendeur heeft een hoog afwerkingsniveau en is vervaardigd van topkwaliteit FSC hout. Verder bevat het een speciale S-Core kern, die een zeer lange stabiliteit en vormvastheid garandeert. De binnendeur wordt geleverd in een dikte van 3,8cm en is alleen in stompe versie verkrijgbaar. 

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren zijn in diverse varianten leverbaar. Naast transparant glas kunt u ook kiezen voor een matte glassoort of een ander tint ruit. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de binnendeur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. U kunt ook direct passend hang- en sluitwerk meebestellen.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak