LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6332 C

Binnendeur met rechthoekige lijnprofielen

Deze industrieel vormgegeven binnendeur met glaspanelen geeft iedere ruimte een unieke uitstraling. Het ranke glasprofiel is boven, midden en onder in een mooi geometrisch design uitgezet wat de deur extra karakter geeft. Deze binnendeur is alleen als schuifdeur verkrijgbaar.

Binnendeur met duurzame afwerking

De Weekamp WK6332 C industriële binnendeur is vervaardigd van FSC kwaliteitshout en heeft de standaarddikte van 3,8cm. De afwerking voldoet geheel aan alle eisen van nu. Zo is de binnendeur voorzien van een gladde, vochtbestendige afwerklaag en gevormd rondom een stevige S-Core kern, die jarenlang stabiliteit en vormvastheid garandeert.

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn in diverse afmetingen leverbaar. Naast transparant glas kunt u ook kiezen voor een matte glassoort of een andere tint ruit. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de deur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. Direct passend hang- en sluitwerk meebestellen behoort tevens tot de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak