LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6334 C

Moderne industriële binnendeur

Door de speelse geometrische verdeling van glaspanelen en profielen is deze binnendeur echt uniek. De stijl is robuust en industrieel van uitstraling, maar de deur voldoet verder aan alle moderne eisen. Het lijstwerk is mooi recht en smal uitgevoerd en zorgt voor een optimale lichtinval in de ruimte. Deze deur is uitsluitend verkrijgbaar als schuifdeur.

Binnendeur met duurzame afwerking

Deze Weekamp WK6334 C binnendeur is volledig uitgevoerd in fraai afgewerkt FSC kwaliteitshout en afgewerkt met een vochtbestendige, stevige toplaag. De binnendeur heeft een standaarddikte van 3,8cm en kan in vrijwel ieder formaat worden geleverd. Doordat de profielen zijn gevormd rondom een unieke S-Core kern is duurzaamheid en vormvastheid over de jaren gegarandeerd.

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn in diverse afmetingen leverbaar. Naast transparant glas kunt u ook kiezen voor een matte glassoort of een andere tint ruit. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de deur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. U kunt ook direct passend hang- en sluitwerk meebestellen.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak