LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6356 C

Minimalistische, industriële binnendeur

Deze binnendeur vormt een prachtige combinatie tussen modern en industrieel design. Door de optimale verdeling van glaspanelen krijgt iedere ruimte een lichte en open uitstraling. De minimalistisch uitgevoerde rechte profielen versterken dat effect nog eens extra. Deze deuren zijn te plaatsen als enkele deur, maar doen het ook prachtig als dubbele deur of praktische schuifdeur.

Binnendeur met duurzame afwerking

Het profiel van deze Weekamp WK6356 C industriële binnendeur is volledig gemaakt van 3,8cm dik FSC kwaliteitshout en heeft een vochtbestendige afwerking. Het model is uitgevoerd met een speciale S-Core kern wat het frame zeer stabiel en vormvast maakt. Samen met de harde gladde toplaag garandeert dat een lange levensduur.

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn in diverse afmetingen leverbaar. Naast transparant glas kunt u ook kiezen voor een matte glassoort of een andere tint ruit. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de deur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. U kunt ook direct passend hang- en sluitwerk meebestellen.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak