LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6357 C3

Moderne industriële binnendeur met panelen

Een eyecatcher voor elke ruimte! Deze prachtig vormgegeven paneeldeur combineert modern comfort met de stoere, industriële uitstraling van vroeger. De vier paneelvlakken zijn omlijst met fraaie smalle rechtprofielen, waardoor de binnendeur een verfijnd en licht karakter krijgt. Dit type is ook goed toe te passen als schuifdeur in een enkele of dubbele variant.

Binnendeur met duurzame afwerking

De Weekamp WK6357 C3 industriële binnendeur is uitgevoerd in 3,8 cm dik massief hout van FSC kwaliteit en afgewerkt met een vochtbestendige, stevige MDF-toplaag. Duurzaamheid wordt verder gegarandeerd door de S-Core kern, speciaal ontwikkeld om de deur extra stabiliteit en vormvastheid te geven. Deze deur is zowel in stomp als opdek variant leverbaar en bovendien ontvangt u 12 jaar garantie. 

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn in diverse afmetingen leverbaar. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de deur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. U kunt ook direct passend hang- en sluitwerk meebestellen.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak