LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6358 C

Industriële binnendeur met glaspanelen

Deze binnendeur combineert licht en ruimtelijk design met een verrassend stoer karakter. De vier glaspanelen zijn gevat in mooie ranke stijlen. Samen met het rechtprofiel geeft dat de deur een open en minimalistische uitstraling. Dit type is zowel in stomp als opdekformaat leverbaar en ook in te zetten als schuifdeur.

Binnendeur met duurzame afwerking

De Weekamp WK6358 C industriële binnendeur voldoet aan alle eisen, die u van een moderne deur mag verwachten. De glaspanelen zijn gevat in een frame van massief, stevig 3,8 cm dik FSC hout dat is afgewerkt met een zeer sterke MDF-toplaag. Deze is uiterst bestendig tegen vocht, stoten en krassen. Door de speciale S-core kern blijft hij over de jaren zijn vorm gegarandeerd behouden. 

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn in diverse afmetingen leverbaar. Naast transparant glas kunt u ook kiezen voor een matte glassoort of een ander tint ruit. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de deur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. U kunt ook direct passend hang- en sluitwerk meebestellen. 

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak