LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6360 C

Industriële binnendeur met vijf panelen

Stoer van vorm en optimaal licht in huis. Deze binnendeur heeft alles in zich voor een mooie afwerking van een kamer of hal. De vijf horizontale glaspanelen zijn gevat in strak moderne, recht uitgevoerde profielen. Dit type is ook goed toe te passen als schuifdeur in een enkele of dubbele variant.

Krasvaste binnendeur van topkwaliteit

De Weekamp WK6360 C is een glazen binnendeur van topkwaliteit. Niet alleen is het geheel helemaal geconstrueerd rond een intern FSC hardhout frame van 3,5cm dik, de toplaag bestaat uit glad, hard, vochtwerend en krasvast MDF, dat uitermate makkelijk verder is af te werken. Stabiliteit, stevigheid en vormvastheid van de binnendeur zijn verder geoptimaliseerd door de speciale S-core kern, die standaard in alle Weekamp deuren is verwerkt. Daarbij bent u verzekerd van 12 jaar garantie op deze deuren. 

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn in diverse afmetingen leverbaar. Naast transparant glas kunt u ook kiezen voor een matte glassoort of een ander tint ruit. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de deur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. U kunt ook direct passend hang- en sluitwerk meebestellen.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak