LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriele binnendeur Weekamp WK6361 C

Minimalistische binnendeur met glaspanelen

Deze moderne binnendeur heeft de look van staal, maar is vervaardigd van stevig hout. De grote glasvlakken en de slanke profielen laten bovendien het licht maximaal binnenvallen. Deze binnendeuren zijn ook goed toepasbaar als dubbele deur of als enkele of dubbele schuifdeur. 

Binnendeur met duurzame afwerking

Met de Weekamp WK6361 industriële binnendeur bent u verzekerd van een binnendeur met een hoog afwerkingsniveau. Niet alleen is het frame gemaakt van uiterst stevig FSC gekeurd hout van 3,8cm dik, de toplaag bestaat uit glad, sterk en krasvast MDF dat zeer makkelijk is af te werken. Daarbij zorgt de interne S-core kern voor optimale stijfheid, waardoor de glaspanelen veilig en stevig in de deur zijn gevat. Een deur waar u jaren plezier van heeft! 

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren zijn in diverse afmetingen leverbaar. Naast transparant glas kunt u ook kiezen voor een matte glassoort of een ander tint ruit. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de deur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. U kunt ook direct passend hang- en sluitwerk meebestellen.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak