LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Industriële binnendeur Weekamp WK6362 C

Glazen binnendeur in industrieel design

Dat een deur met een eenvoudig lijnenspel zeer bijzonder kan zijn bewijst deze binnendeur. Deze vormgeving met glas en smalle spijlen is duidelijk geïnspireerd op industriële architectuur van vroeger. De ruime glaspanelen zorgen voor optimale lichtinval. De deur is zowel in een linker- als rechter versie leverbaar en is daardoor ook toepasbaar als schuif- of dubbele deur. 

Binnendeur met duurzame afwerking

De Weekamp WK6362 industriële binnendeur heeft een ranke uitstraling, maar is zeer robuust uitgevoerd in 3,8cm dik massief hout. Bovendien is hij door zijn duurzame afwerking goed bestand tegen intensief gebruik. Deze binnendeur heeft een ultra vochtbestendige toplaag en bevat een speciale S-Core kern, die vormvastheid over langere tijd garandeert. Daarbij bent u verzekerd van 12 jaar garantie op deze deuren. 

Op maat industriële binnendeuren

Weekamp industriële binnendeuren hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn in diverse afmetingen leverbaar. Naast transparant glas kunt u ook kiezen voor een matte glassoort of een ander tint ruit. Standaard wordt deze deur wit afgelakt en voorzien van een smaldeurslot-slotgat, maar de deur direct in de kleur van uw voorkeur laten aflakken kan ook. U kunt ook direct passend hang- en sluitwerk meebestellen.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak