LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Kerntrekbeveiliging voor de buitendeuren van uw woning

Bescherm uw deur tegen kerntrekken met speciale cilinders of deurbeslag

Kerntrekken is de laatste jaren steeds populairder geworden onder inbrekers. Bij kerntrekken gebruikt men zelfgemaakt of professioneel gereedschap om de cilinderkern uit het slot te trekken. Het is daarom belangrijk om de buitendeuren van uw woning te laten voorzien van kerntrekbeveiliging. Hierbij kunt u denken aan speciale cilinders of deurbeslag die u tegen kerntrekken beschermd. In de folder die u op deze kunt downloaden pagina leest u alles over kerntrekbeveiliging.

Beveilig uw cilinder tegen kerntrekken

De beste manier om uw cilinder tegen kerntrekken te beschermen is door deze van een speciaal veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging te voorzien. Dit type beslag schermt de cilinder van uw deur compleet af zodat de inbreker de cillinderkern niet uit het slot kan trekken.

SKG 3-sterren keuring voor deurbeslag

Het veiligheidsbeslag tegen kerntrekken die u bij ons kunt verkrijgen wordt jaarlijks door de SKG aan strenge tests onderworpen. Hierbij wordt onder meer gekeken naar hoe het beslag zich houdt in verschillende druk- en trektesten. Het veiligheidsbeslag is met 3-sterren beoordeeld, de maximale waardering voor deurbeslag. Deurbeslag bekijken...

Vrijblijvend advies over kerntrekken en kerntrekbeveiliging

Heeft u na het lezen van bovenstaand bericht en het bekijken van de folder toch nog vragen over kerntrekken en kerntrekbeveiliging? Bezoek dan eens onze showroom in Zoetermeer. Uiteraard kunt u ook onderstaand contactformulier invullen. Onze specialisten staan u graag te woord over de mogelijkheden die u heeft.

Meer over Deurenspeciaalzaak

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak