LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Klassieke binnendeuren

Deuren met een stijlvolle uitstraling

Heeft uw interieur een klassieke uitstraling en wilt u dat de binnendeuren bij deze stijl aansluiten? Kom dan naar Deurenspeciaalzaak in Zoetermeer. Hier vindt u een collectie binnendeuren, die geheel in een klassiek interieur passen. Of u nu op zoek bent naar een binnendeur met glas-in-lood of een deur in jaren ’30 stijl, bij ons vindt u wat u zoekt!

Deurenspeciaalzaak Specials

In de collectie binnendeuren van Deurenspeciaalzaak vindt u prachtige klassieke deuren uit onze eigen lijn. Deze Deurenspeciaalzaak Specials kunnen volledig naar uw wensen worden samengesteld zodat de binnendeur past bij de uitstraling van de rest van het huis. Zo kunt u kiezen uit 8 verschillende panelen en 14 verschillende profielen. Naast de Deurenspeciaalzaak Specials leveren wij klassieke binnendeuren van gerenommeerde merken, zoals Weekamp Living DoorsAustria, Svedex en Skantrae.

Natuurlijk kan het voorkomen dat de deur die u zoekt, een deur is die u op vakantie heeft gezien of een deur naar eigen ontwerp. De vakmensen van fabrieken hebben jarenlange ervaring en kunnen de deur vaak perfect namaken. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u eens iets anders dan anders, vraag het de Deurenspeciaalzaak.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar klassieke binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak