LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Landelijke binnendeuren

Deuren voor een landelijk interieur

Heeft uw woning een landelijk interieur en bent u op zoek naar deuren die de ruimte nog sfeervoller maken? Kom dan naar Deurenspeciaalzaak in Zoetermeer. Want of u nu op zoek bent naar reguliere binnendeuren of (schuif)deuren op maat, voor deuren in landelijke stijl bent u bij ons aan het juiste adres.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Naast het aanbod landelijke binnendeuren van gerenommeerde merken als Austria, Albo en Skantrae, bieden wij u met trots de Deurenspeciaalzaak Specials aan. Deze deuren kunnen volledig naar uw wensen worden samengesteld zodat de binnendeur past bij de uitstraling van de rest van het huis. Hierbij heeft u de keuze uit een grote collectie profielen en panelen. Bovendien geven afwijkende maten tot 93 x 231,5 cm in de Deurenspeciaalzaak Specials geen meerprijs.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar landelijke binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak