LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Luxe Deurbeslag

Een sieraad voor elke deur

Het deurbeslag (deurkruk) is een belangrijk onderdeel van een binnen- of buitendeur, zowel voor de uitstraling van de deur als voor de veiligheid. Daarom biedt Deurenspeciaalzaak u een zeer groot assortiment luxe deurbeslag aan voor binnendeuren en buitendeuren. Bij ons vindt u deurbeslag in diverse stijlen, vervaardigd van verschillende materialen. Van RVS deurbeslag tot messing deurbeslag en van PVD/Titaan deurbeslag tot deurbeslag met ingelegde Swarovski stenen.

Een compleet assortiment deurbeslag

Met trots presenteren wij onze eigen lijn deurbeslag. Een mooi assortiment in RVS en Aluminium deurkrukken. Maar ook voor deurbeslag van gerenommeerde merken als Intersteel, Ital, Entrata, Bau-stil, Mariani, GPF bouwbeslag, Mandelli, Kirkpatrick en Entra kunt u bij ons terecht.

Deurbeslag voor nieuwe en bestaande deuren

Bent u op zoek naar deurbeslag dat bij uw nieuwe deur past of wilt u de uitstraling van uw bestaande deur veranderen door nieuw beslag te monteren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Bekijk onze folder met onze eigen deurbeslag

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak