LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Moderne binnendeuren

Deuren met een eigentijds design

Voor binnendeuren met een moderne uitstraling komt u naar Deurenspeciaalzaak in Zoetermeer. In onze collectie binnendeuren hebben we prachtige strakke deuren met een eigentijds uiterlijk. Deze binnendeuren passen met een strakke belijning, het rechte profiel en een vlak paneel geheel in een modern interieur.

Binnendeuren van diverse merken

In de collectie binnendeuren van Deurenspeciaalzaak vindt u prachtige moderne binnendeuren uit onze eigen lijn. Deze Deurenspeciaalzaak Specials kunnen volledig naar uw wensen worden samengesteld. Zo kunt u kiezen uit smalle of brede stijlen, een extra hoge onderdorpel, strakke 25 of 50 mm inleglijsten en zeer uniek onze 3 moderne blokpanelen met een strakke bossing van 15, 40 en 54 mm.

Uitzonderlijk is het ontbreken van zogenaamde verdoezelnaden. Zo ontstaat een serie mooi afgewerkte kwaliteitsdeuren met een vlakke verbinding, dus zonder de V-vormige naden tussen de dorpels en stijlen. Naast de Deurenspeciaalzaak Specials leveren wij moderne binnendeuren van gerenommeerde merken, zoals Svedex, Weekamp Living Doors, Austria en Skantrae. Svedex deuren zijn afgelakt, dus helemaal kant-en-klaar.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar moderne binnendeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak