LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Schuifdeuren

Ruimtelijke oplossing

Soms is een draaiende deur niet echt praktisch en is een schuifdeur dé oplossing. Deurenspeciaalzaak biedt u daarom een grote collectie schuifdeuren aan. In onze showroom vindt u schuifdeuren in diverse stijlen en uitvoeringen. Van een enkele schuifdeur tot een dubbele schuifdeur en van een glazen schuifdeur tot een houten schuifdeur.

Hardglazen schuifdeuren: functioneel & design

Hardglazen schuifdeuren beantwoorden de vereisten van een modern interieur. Want met een schuifdeur bespaart u niet alleen ruimte maar creëert u door het materiaal (glas) visueel meer ruimte. Dus een glazen schuifdeur is niet alleen functioneel maar vervult ook de wensen van de moderne architectuur.

Schuifdeursysteem van hoge kwaliteit

De schuifgeleidende systemen die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit. Het zijn zeer goed lopende en solide systemen die jarenlang probleemloos mee gaan. En of dit nu een "op de wand" schuivend systeem moet zijn of een "in de wand" schuivend  systeem, bij Deurenspeciaalzaak vindt u het gegarandeerd!

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Bent u op zoek naar schuifdeuren? Laat u dan inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak