LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Svedex afgelakte deuren en kozijnen

Vindt u het lakken van uw binnendeuren en deurkozijnen een grote klus? Denk dan eens aan de mogelijkheid van afgelakte deuren in combinatie met afgelakte kozijnen. Svedex deuren en kozijnen, afgelakt in een kleurvaste lak, die dus niet verkleurt.

Deuren en kozijnen, afgelakt met krasvaste & duurzame lak

Bij Deurenspeciaalzaak vindt u diverse afgelakte binnendeuren en kozijnen van het merk Svedex. Deze deuren zijn opgebouwd uit FSC-gecertificeerde grondstoffen, afgelakt met een krasvaste duurzame lak en verkrijgbaar in zowel opdek als stomp, van modern tot klassiek. Laat u voorlichten over de mogelijkheden in uw situatie!

Kozijnen met verdekte scharnieren en magneetsloten

De nieuwste innovatie op het gebied van afgelakte deuren en kozijnen biedt Svedex met haar deurkozijnen voorzien van verdekte scharnieren en magneetsloten. De deur sluit hierdoor naadloos aan bij de stijl van uw interieur.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Laat u inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak