LET OP: Aangepaste openingstijden tijdens de bouwvak (24-07 t/m 11-08-2018) Bekijk tijden

Deurenspeciaalzaak, greep op deurmode!

Vlakke garagedeuren

Vlakke garagedeuren kunnen worden uitgevoerd met lijnen en glasopeningen. Deze garagedeuren worden uit hoogwaardige materialen vervaardigd en zijn leverbaar in twee uitvoeringen.

Tricomfort: Geïsoleerde vlakke garagedeur

De geïsoleerde vlakke garagedeur ‘Tricomfort’ wordt voorzien van een inwendige stabilisator. Deze uitvoering is opgebouwd uit twee extreem duurzame dekplaten met daartussen een schuimkern die de uitstekende isolatiewaarde borgt. Bij de Tricomfort is het mogelijk de glaslatten aan de buitenzijde vlak met de deur te maken zodat er een nóg modernere (strakke) garagedeur ontstaat.

AluMaxx: Massieve multiplex garagedeur

De vlakke garagedeur 'AluMaxx' wordt uitgevoerd met een massieve multiplex kern en is voorzien van twee aluminium stabilisatielagen. Bij deze 'AluMaxx' garagedeur blijft de houtnerf zichtbaar voor een wat landelijkere / klassieke uitstraling.

Garagedeur naar eigen idee of ontwerp

Zowel de Tricomfort als Alumaxx kunnen in een glad oppervlak worden geleverd of voorzien worden van een groefpatroon en glasopeningen. Ook uw eigen idee of ontwerp kan door de moderne fabriek gemaakt worden.

Bezoek onze showroom in Zoetermeer

Laat u inspireren in onze showroom in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Dat kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen of ons te bellen op 079 - 362 23 66.

Vraag het aan DEURENspeciaalzaak